Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34897
Title: Анотовані звіти науково-дослідних робіт, держбюджетних, госпдоговірних та робіт в межах робочого часу викладачів Державного біотехнологічного університету
Authors: Михайлов, Валерій Михайлович
Цуркан, Микола Михайлович
Загорулько, Андрій Миколайович
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Анотовані звіти науково-дослідних робіт, держбюджетних, госпдоговірних та робіт в межах робочого часу викладачів Державного біотехнологічного університету; уклад.: В. М. Михайлов, М. М. Цуркан, А. М. Загорулько. Х. : ДБТУ, 2023. 108 с.
Abstract: Довідкове видання включає анотовані звіти держбюджетних, госпдоговірних науково-дослідних робіт та робіт в межах робочого часу викладачів, що виконувались у 2022 році науковими колективами ДБТУ. Сучасна соціально-економічна та воєнно-політична ситуація, світова продовольча криза зумовлюють необхідність прискореного розвитку національного сільськогосподарського виробництва та вирішення питань продовольчої безпеки. Наукові колективи ДБТУ мають суттєві наробки і пропонують свої послуги для розробки і реалізації низки інноваційних проектів з вирішення актуальних проблем в області аграрної науки, технології тваринництва та ветеринарії, механічної та електричної інженерії, харчового виробництва, економічних досліджень та інших. Довідкове видання призначено для науковців, аспірантів, магістрів, які проводять наукові дослідження, а також широкого кола спеціалістів підприємств агропромислового комплексу ресторанного господарства, торгівлі, харчової промисловості, які проводять пошук наукової інформації з метою практичного впровадження нових методик, техніки та технологій у виробництво. Запрошуємо підприємства агропромислового комплексу, харчової та переробної промисловості, заклади ресторанного господарства, торгівлі, сільгоспвиробників, бізнес-середовище та наукові установи до співпраці.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34897
Appears in Collections:Анотовані звіти про НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Anotovani zvity NDR 2022.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.