Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34235
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРожкова, Л. Г.-
dc.contributor.authorРадчук, О. В.-
dc.date.accessioned2023-06-14T06:50:00Z-
dc.date.available2023-06-14T06:50:00Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationРожкова Л. Г., Радчук О. В. Шляхи зменшення енергозатрат в виробництвах харчової промисловості. Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" 4-5 квітня 2019 р.; Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 53.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34235-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleШляхи зменшення енергозатрат в виробництвах харчової промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy_molod_i_sg_2019-53.pdf187.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.