Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34235
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рожкова, Л. Г. | - |
dc.contributor.author | Радчук, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-14T06:50:00Z | - |
dc.date.available | 2023-06-14T06:50:00Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Рожкова Л. Г., Радчук О. В. Шляхи зменшення енергозатрат в виробництвах харчової промисловості. Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" 4-5 квітня 2019 р.; Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 53. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34235 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.title | Шляхи зменшення енергозатрат в виробництвах харчової промисловості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy_molod_i_sg_2019-53.pdf | 187.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.