Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34235
Название: Шляхи зменшення енергозатрат в виробництвах харчової промисловості
Авторы: Рожкова, Л. Г.
Радчук, О. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Рожкова Л. Г., Радчук О. В. Шляхи зменшення енергозатрат в виробництвах харчової промисловості. Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" 4-5 квітня 2019 р.; Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 53.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34235
Располагается в коллекциях:Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezy_molod_i_sg_2019-53.pdf187.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.