Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34235
Название: | Шляхи зменшення енергозатрат в виробництвах харчової промисловості |
Авторы: | Рожкова, Л. Г. Радчук, О. В. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Рожкова Л. Г., Радчук О. В. Шляхи зменшення енергозатрат в виробництвах харчової промисловості. Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" 4-5 квітня 2019 р.; Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 53. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34235 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezy_molod_i_sg_2019-53.pdf | 187.3 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.