Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34235
Title: | Шляхи зменшення енергозатрат в виробництвах харчової промисловості |
Authors: | Рожкова, Л. Г. Радчук, О. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Рожкова Л. Г., Радчук О. В. Шляхи зменшення енергозатрат в виробництвах харчової промисловості. Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" 4-5 квітня 2019 р.; Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 53. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34235 |
Appears in Collections: | Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy_molod_i_sg_2019-53.pdf | 187.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.