Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34235
Title: Шляхи зменшення енергозатрат в виробництвах харчової промисловості
Authors: Рожкова, Л. Г.
Радчук, О. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Рожкова Л. Г., Радчук О. В. Шляхи зменшення енергозатрат в виробництвах харчової промисловості. Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" 4-5 квітня 2019 р.; Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 53.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34235
Appears in Collections:Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy_molod_i_sg_2019-53.pdf187.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.