Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34204
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБочуля, Т. В.-
dc.contributor.authorЯнчева, І. В.-
dc.date.accessioned2023-06-13T13:16:37Z-
dc.date.available2023-06-13T13:16:37Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationБочуля Т. В., Янчева І. В. Мистецтво бухгалтерського обліку в ІТ. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 15-16uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34204-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesБухгалтерський облік, аналіз і аудит;Секція 8-
dc.titleМистецтво бухгалтерського обліку в ІТuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-15-16.pdf180.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.