Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34200
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАкімова, Н. С.-
dc.contributor.authorНовицька, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-06-13T13:09:22Z-
dc.date.available2023-06-13T13:09:22Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationАкімова Н. С., Новицька Н. В. Особливостi обліку знижок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 7-8uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34200-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesБухгалтерський облік, аналіз і аудит;Секція 8-
dc.titleОсобливостi обліку знижокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-7-8.pdf207.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.