Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33904
Title: | Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств |
Authors: | Головко, Тетяна Миколаївна |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств: опорний конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання, спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження»; уклад. Т. М. Головко. Х. : ДБТУ, 2023 |
Abstract: | Опорний конспект лекцій розроблено згідно з робочою програмою дисципліни «Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств» та призначено для студентів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Метою навчальної дисципліни «Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств» є придбання, систематизація та закріплення у студентів теоретичних знань та практичних вмінь щодо побудови ефективних технологічних процесів шляхом прийняття інноваційних інженерних рішень та здійснення оцінки ефективності функціонування інновацій. Завдання навчальної дисципліни – поглиблення теоретико-практичних знань та вмінь у питаннях створення, розробки та впровадження інновацій, а також підготовка майбутніх фахівців до самостійного визначення та впровадження інновацій в підприємствах м’ясопереробної галузі з метою розв’язання інженерних завдань, що виникають у роботі підприємств галузі. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33904 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_Inzhynirynh_2023.pdf | 3.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.