Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33890
Title: | Технологія м'яса та м'ясопродуктів |
Authors: | Головко, Микола Павлович Власенко, Ірина Георгіївна Головко, Тетяна Миколаївна Семко, Тетяна Василівіна |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: Світ Книг |
Citation: | Головко М. П., Головко Т. М., Власенко І. Г., Семко Т. В. Технологія м'яса та м'ясопродуктів з елементам НАССР: навч.посіб. Х.: Світ Книг, 2021. 438 с. |
Abstract: | У посібнику викладені питання та характеристики сировини та допоміжних матеріалів, м'яса та м'ясопродуктів. Автори вважають, що посібник допоможе студентам напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія», а також буде корисним керівникам та спеціалістам м'ясопереробної галузі. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33890 |
ISBN: | 978-966-2678-70-3 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_Tekhnolohiya myasa_NASSR_21.pdf | 7.6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.