Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33890
Title: Технологія м'яса та м'ясопродуктів
Authors: Головко, Микола Павлович
Власенко, Ірина Георгіївна
Головко, Тетяна Миколаївна
Семко, Тетяна Василівіна
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: Світ Книг
Citation: Головко М. П., Головко Т. М., Власенко І. Г., Семко Т. В. Технологія м'яса та м'ясопродуктів з елементам НАССР: навч.посіб. Х.: Світ Книг, 2021. 438 с.
Abstract: У посібнику викладені питання та характеристики сировини та допоміжних матеріалів, м'яса та м'ясопродуктів. Автори вважають, що посібник допоможе студентам напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія», а також буде корисним керівникам та спеціалістам м'ясопереробної галузі.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33890
ISBN: 978-966-2678-70-3
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Tekhnolohiya myasa_NASSR_21.pdf7.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.