Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33855
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Квятко, Т. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-06T13:41:10Z | - |
dc.date.available | 2023-06-06T13:41:10Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Квятко Т. М. Аналіз методів оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції: теоретичний аспект. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 150 «Економічні науки». 2014. С. 163-168 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33855 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто підходи науковців, щодо методики оцінки рівня конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції. Встановлено, що нині існує велика кількість методів оцінки конкурентоспроможності, проте жодної інтегральної системи показників не узгоджено. Запропоновано авторський підхід щодо розв’язання даного питання | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article author were examined views of scientists to assess level of competitiveness of agricultural products. There were established, that now have stand out a large amount of current methods for assessing competitiveness, but any integrated system of indicators hasn't been agreed upon. There was suggested authors determination solving this problem | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 150 | - |
dc.title | Аналіз методів оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції: теоретичний аспект | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вип. 150: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№150_2014_23.pdf | 240 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.