Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33848
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Височан, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-06T12:24:50Z | - |
dc.date.available | 2023-06-06T12:24:50Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Височан О. С. Облік і калькулювання собівартості туристичного продукту: питання об’єкту та номенклатури витрат. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 150 «Економічні науки». 2014. С. 110-119 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33848 | - |
dc.description.abstract | У статті проведено аналіз досліджень вчених, пов’язаних із формуванням та відображенням в обліку витрат на виробництво (створення) туристичного продукту. Виділено низку пропозицій щодо облікової термінології, встановлення об’єкту витрат, визнання й розподілу витрат на виробництво (створення) продукту, які одночасно відповідають кільком ознакам декомпозиції | uk_UA |
dc.description.abstract | The article analyzes research scientists associated with the formation and recording of costs of production (creation) tourism product. Highlight a number of proposals on accounting terminology, installation cost object recognition and distribution costs of production (creation) of the product that simultaneously meet multiple signs of decomposition | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 150 | - |
dc.title | Облік і калькулювання собівартості туристичного продукту: питання об’єкту та номенклатури витрат | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вип. 150: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№150_2014_16.pdf | 247.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.