Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33834
Title: Кормовиробництво та луківництво
Authors: Григор’єв, Валерій Іванович
Огурцов, Євген Миколайович
Бобро, Михайло Архипович
Міхєєв, Валентин Григорович
Keywords: фази вегетації;біологічні форми рослин;генеративне розмноження;поживні речовини;мікрофлора;вимогливість трав;динаміка рослинності
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХНАУ
Citation: Огурцов Є. М., Бобро М. А., Міхєєв В. Г. Кормовиробництво та луківництво: навч. посіб.; за ред. Є. М. Огурцова. Харків: ХНАУ, 2021. 512 с.
Abstract: Викладено дані з біології та екології багаторічних трав, наведено характеристику основних типів сіножатей і пасовищ, їх класифікацію та розподіл за природними зонами України. Запропоновано характеристику основних видів багаторічних, злакових, бобових, осокових трав, різнотрав’я, а також шкідливих і отруйних рослин. Висвітлено питання створення і раціонального використання пасовищ та сіножатей. Представлено сучасні технології виробництва, заготівлі, зберігання та оцінки кормів. Приділено увагу насінництву кормових рослин. Обґрунтовано природоохоронну та ресурсоощадну роль лучного кормовиробництва. Призначено для здобувачів аграрних закладів вищої освіти ІІ–IV рівнів акредитації за спеціальністю 201 «Агрономія», а також спеціалістів сільського господарства, фермерів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33834
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_korm_luk_2021.pdf18.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.