Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32596
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГуторова, О. О.-
dc.contributor.authorЛітвінова, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-05-19T11:19:18Z-
dc.date.available2023-05-19T11:19:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГуторова О. О., Літвінова Н. В. Умови, основні критерії та фактори забезпечення продовольчої безпеки України. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 20-21 квітня 2023 року). Харків: ДБТУ, 2023. С. 352-356uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32596-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleУмови, основні критерії та фактори забезпечення продовольчої безпеки Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VII_konf_URSES_DBTU_2023-353-357.pdf211.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.