Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32378
Title: Підвищення ефективності пасажирських перевезень на міських маршрутах № 200, 261, 281 міста Харкова
Authors: Підвисоцька, Олена Михайлівна
metadata.dc.contributor.advisor: Бережна, Н. Г.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра транспортних технологій і логістики
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Підвисоцької О.М. Підвищення ефективності пасажирських перевезень на міських маршрутах № 200, 261, 281 міста Харкова: кваліфікаційна робота магістра: спец. 275 Транспортні технології; наук. кер. Н. Г. Бережна; Харків, 2022. 88 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота магістра складається із вступу, 5 розділів, висновків, списку використаних джерел. У вступі відображено актуальність теми, яка присвячена проблемі підвищення надійності процесу перевезення пасажирів на міських пасажирських маршрутах. Визначено мету, завдання, методи дослідження, робочу гіпотезу. В першому розділі роботи зроблений огляд літературних джерел, на базі якого автором роботи сформульована мета та завдання дослідження. У другому розділі розроблена математична модель оперативної системи обслуговування процесу перевезення пасажирів. Математична модель враховує час затримки випуску транспортних засобів та час затримок в русі на маршруті, а також час відновлення випуску та руху. Отримано вирази, які дозволяють виконати моделювання роботи системи обслуговування випуску та руху на маршруті. У третьому розділі виконано математичне моделювання та отримані результати, які дозволяють визначити напрямки підвищення надійності процесу перевезення пасажирів міським пасажирським транспортом. У четвертому розділі обгрунтувано вимоги до оперативної системи обслуговування процесу перевезення пасажирів. Для підвищення надійності використовуються сучасні системи контролю і управління на базі GPS супутникових технологій спільно GSM каналами мобільного зв'язку. Виконано розрахунок витрат на впровадження GSM / GPS системи контролю та обліку роботи міського автотранспорту. У п’ятому розділі виконано оцінку впливу пасажирського транспорту на навколишнє середовище міст.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32378
Appears in Collections:275 – " Транспортні технології" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022_M_414_275-21m-01_P_dvysots_ka.pdf
  Restricted Access
1.62 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.