Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32276
Title: Конспект лекцій для підготовки до єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) з управління та адміністрування для здобуття ступеня магістра (розділи: менеджмент і підприємництво)
Authors: Богомолова, К. С.
Віннікова, В. В.
Власенко, Т. В.
Воронкова, А. А.
Голованова, Г. Є.
Гуторова, О.О.
Єфремова, Н. О.
Ольшанський, О. В.
Сагачко, Ю. М.
Смігунова, О. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Богомолова К. С., Віннікова В. В., Власенко Т. В., Воронкова А. А., Голованова Г. Є., Гуторова О. О., Єфремова Н. О., Ольшанський О. В., Сагачко Ю. М., Смігунова О. В. Конспект лекцій для підготовки до єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) з управління та адміністрування для здобуття ступеня магістра (розділи: менеджмент і підприємництво), спеціальності 073 Менеджмент, 281 Публічне управління та адміністрування денної та заочної форми навчання; Харків: ДБТУ, 2023. 156 с.
Abstract: В конспекті лекцій наведено короткий виклад теоретичного матеріалу, що розкривають програму предметного тесту з управління та адміністрування в розділах менеджмент і підприємництво єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) для здобуття ступеня магістра. Видання призначене студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 073 «Менеджмент» та 281 «Публічне управління та адміністрування»
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32276
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_menedzhment_pidpryyemnytstvo _2023.pdf2.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.