Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30709
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПокозий, И. Т.-
dc.contributor.authorАлексеницер, М. Л.-
dc.contributor.authorБерезницкая, Н. Н.-
dc.contributor.authorКубайчук, В. П.-
dc.contributor.authorЗакордонец, Л. А.-
dc.date.accessioned2023-04-24T08:53:12Z-
dc.date.available2023-04-24T08:53:12Z-
dc.date.issued1994-
dc.identifier.citationПокозий И. Т., Алексеницер М. Л., Березницкая Н. Н., Кубайчук В. П., Закордонец Л. А. Некоторые физиологические реакции гусениц дубового шелкопряда (Antheraea pernyi G.-М.) при питании консервированным кормом. Известия Харьковского энтомологического общества. Т. 2, Вып 1. 1994. C. 108-115.uk_UA
dc.identifier.otherУДК 634.0.248.088.8.638.23:591.1-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30709-
dc.description.abstractThe activity of catalase, hemolymph components in larvae feeding on preserved leaves was studied in comparison with the same incices for larvae feeding on fresh leaves. These values depenc directly onthe quality and quantity of fodder and application of stimulates (benzoic acid and microbial carotene). It is possible to make yield forecast of the cocoons using the results of the analysis of larvae hemolymph (contents of micronucleocytes or hemolymph protein).-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєваuk_UA
dc.relation.ispartofseriesИзвестия Харьковского энтомологического общества;Т. 2. Вып. 1-
dc.titleНекоторые физиологические реакции гусениц дубового шелкопряда (Antheraea pernyi G.-М.) при питании консервированным кормомuk_UA
dc.title.alternativeSome physiological reactions of the oak silkworm larvae (Antheraea pernyi G.-M.) feeding on preserved leaves-
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Т. 2. Вип. 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vkhet_1994_2_1_9.pdf395.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.