Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30589
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАтаханов, Шухратжон Нуриддинович-
dc.contributor.authorХошимов, Х.-
dc.contributor.authorХошимова, Ж.-
dc.contributor.authorСарибаева, Д.-
dc.date.accessioned2023-04-21T11:28:13Z-
dc.date.available2023-04-21T11:28:13Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationАтаханов Ш. Н., Хошимов Х., Хошимова Ж., Сарибаева Д. Технология консервирования каперсов. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 115-116.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30589-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнология консервирования каперсовuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_115-116.pdf101.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.