Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30580
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБандура, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorКулик, Аліна Степанівна-
dc.contributor.authorКаліцинський, С.С.-
dc.contributor.authorСербова, І.О.-
dc.date.accessioned2023-04-21T08:18:17Z-
dc.date.available2023-04-21T08:18:17Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБандура І. І., Кулик А. С., Каліцинський С. С., Сербова І. О. Особливості зберігання грибів родини глива. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 213-214.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30580-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсобливості зберігання грибів родини гливаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_213-214.pdf117.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.