Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30573
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗахаров, Володимир Володимирович-
dc.contributor.authorЗмієвський, Юрій Григорович-
dc.contributor.authorМирончук, Валерій Григорович-
dc.contributor.authorБілецька, І.М.-
dc.date.accessioned2023-04-21T07:52:34Z-
dc.date.available2023-04-21T07:52:34Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЗахаров В. В., Змієвський Ю. Г., Мирончук В. Г., Білецька І. М. Очищення стічних вод молочної промисловості з використанням озонування. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 51-52.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30573-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОчищення стічних вод молочної промисловості з використанням озонуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_51-52.pdf127.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.