Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30366
Title: Рівень інноваційного оновлення харчової промисловості України
Authors: Лисенко, Г. П.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лисенко Г. П. Рівень інноваційного оновлення харчової промисловості України. Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, м. Харків, 23 квітня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 50-52.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30366
Appears in Collections:Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції «Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-k_23.04.20_50-52.pdf502.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.