Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30329
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorТкаченко, О.П.-
dc.contributor.authorЧирва, Маргарита Олексіївна-
dc.date.accessioned2023-04-18T19:52:32Z-
dc.date.available2023-04-18T19:52:32Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЧирва М. О. Стратегія розвитку підприємства ресторанного господарства: кваліфікаційна (магістерська) робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр»: 073 Менеджмент; наук. кер. О. П. Ткаченко; Харків, 2022. 87 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30329-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної (магістерської) роботи є узагальнення теоретичних положень та розробка науково-методичних рекомендацій щодо обґрунтування стратегії розвитку підприємства ресторанного господарства з урахуванням його специфічних особливостей. Об’єктом дослідження є процес розробки стратегії розвитку підприємства ресторанного господарства. Предметом дослідження є теоретичні та практичні підходи розробки стратегії розвитку підприємства ресторанного господарства. Наукова новизна дослідження полягає в розвитку та уточненні теоретичних положень, розробці науково-обґрунтованих рекомендацій щодо розробки стра-тегії розвитку підприємства ресторанного господарства. В кваліфікаційній (магістерській) роботі: у першому розділі розглянуто те-оретичні аспекти розвитку підприємства та особливості розробки стратегії в під-приємствах ресторанного господарства; у другому розділі надано організаційно-економічну характеристику підприємства ресторанного господарства та проведено оцінку конкурентоспроможності підприємства; у третьому розділі, на основі отриманих результатів, запропоновано структурно-логічну схеми стратегії підтримки конкурентоспроможності. Обґрунтовано заходи щодо реалізації стратегії. Висновки містять теоретичні узагальнення і практичні рекомендації, що опрацьовані в основній частині роботиuk_UA
dc.description.abstractThe purpose of the qualification (master's) work is to generalize theoretical provisions and develop scientific and methodological recommendations for substantiating the development strategy of the restaurant business, taking into account its specific features. The object of the study is the process of developing a strategy for the development of a restaurant business. The subject of the study is theoretical and practical approaches to developing a strategy for the development of a restaurant business. The scientific novelty of the study consists in the development and clarification of theoretical provisions, the development of scientifically based recommendations for the development of a strategy for the development of a restauran t business. In the qualification (master's) work: the first chapter examines the theoretical aspects of enterprise development and features of strategy development in restaurant enterprises; in the second section, the organizational and economic characteristics of the restaurant business enterprise are provided and the competitiveness of the enterprise is assessed; in the third section, on the basis of the obtained results, a structural and logical scheme of the strategy of maintaining competitiveness is proposed. Measures for the implementation of the strategy are substantiated. The conclusions contain theoretical generalizations and practical recommendations developed in the main part of the work.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectстратегіяuk_UA
dc.subjectстратегія розвиткуuk_UA
dc.subjectконкурентна стратегіяuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectstrategyuk_UA
dc.subjectdevelopment strategyuk_UA
dc.subjectcompetitive strategyuk_UA
dc.subjectefficiencyuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.titleСтратегія розвитку підприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeStrategy for the development of a restaurant business enterpriseuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування-
Appears in Collections:073 - "Менеджмент" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022_M_44_2_M_21_5m_Chyrva.pdf
  Restricted Access
1.41 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.