Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30260
Title: Кулінарологія функціонального призначення для студентів
Authors: Пересічна, Світлана Михайлівна
Пересічний, Михайло Іванович
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пересічна С. М., Пересічний М. І. Кулінарологія функціонального призначення для студентів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 281-282.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30260
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_281-282.pdf92.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.