Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30254
Title: Загальний хімічний склад напівкопчених ковбасних виробів із конини з використанням сочевиці
Authors: Дацишин, М. Р.
metadata.dc.contributor.advisor: Мартинюк, І. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дацишин М. Р. Загальний хімічний склад напівкопчених ковбасних виробів із конини з використанням сочевиці. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Мартинюк І. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 90.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30254
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_90-90.pdf128.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.