Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30246
Title: Підвищення антиоксидантної активності сухих сумішей для напоїв із цикорію
Authors: Рудавська, Ганна Богданівна
Хахалєва, Ірина Вікторівна
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Рудавська Г. Б., Хахалєва І. В. Підвищення антиоксидантної активності сухих сумішей для напоїв із цикорію. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 289-290.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30246
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_289-290.pdf99.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.