Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30230
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСукманов, Валерий Александрович-
dc.contributor.authorРоговой, Иван Станиславович-
dc.date.accessioned2023-04-18T09:09:56Z-
dc.date.available2023-04-18T09:09:56Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСукманов В. А., Роговой И. С. Антиоксидантная активность экстрактов виноградных выжимков, полученных экстрагированием субкритической водой. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 309-310.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30230-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАнтиоксидантная активность экстрактов виноградных выжимков, полученных экстрагированием субкритической водойuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_309-310.pdf239.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.