Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30227
Название: Напрями зберігання зерна в охолодженому стані
Авторы: Троєкурова, Віта Олександрівна
Чурсінов, Юрій Олексійович
Філіпенко, Дмитро Вікторович
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Троєкурова В. О., Чурсінов Ю. О., Філіпенко Д. В. Напрями зберігання зерна в охолодженому стані. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 95-96.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30227
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_95-96.pdf88.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.