Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30225
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУдовенко, Олег Олександрович-
dc.contributor.authorПолещук, Ю.В.-
dc.contributor.authorПронькін, Ю.В.-
dc.date.accessioned2023-04-18T08:47:19Z-
dc.date.available2023-04-18T08:47:19Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationУдовенко О. О., Полещук Ю. В., Пронькін Ю. В. Переваги використання теплових насосів у харчовій промисловості. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 97-98.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30225-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПереваги використання теплових насосів у харчовій промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_97-98.pdf91.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.