Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2019
Випуск 2 (30)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 18 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019
The prospects of trans fats replacement in food products
Goralchuk, Andrii
;
Andreeva, Svetlana
;
Dikhtiar, Alena
;
Riabets, Olga
;
Chekanov, Mykola
2019
Вивчення функціонально-технологічних властивостей білків соняшнику
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Павлова, Оксана Володимирівна
2019
Удосконалення технологічного процесу виробництва посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів)
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
;
Янчева, Марина Олександрівна
2019
Удосконалення технології здобного напівфабрикату, збагаченого засвоюваними сполуками кальцію
Холобцева, Ірина Петрівна
;
Серік, Максим Леонідович
;
Самохвалова, Ольга Володимирівна
2019
Аналіз сучасних технологій виробництва солодких страв для оздоровчого харчування
Дзюба, Надія Анатоліївна
;
Кашкано, Мар’яна Анатоліївна
;
Калугіна, Ірина Михайлівна
;
Олійник, Марія Ігорівна
2019
Дослідження мікроструктури продуктів переробки молочної сироватки
Гніцевич, Вікторія Альбертівна
;
Гончар, Юлія Миколаївна
;
Романенко, Роман Петрович
2019
Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мусових тортів
Касабова, Катерина Рубенівна
;
Загорулько, Андрій Миколайович
;
Загорулько, Олексій Євгенович
;
Шматченко, Наталя Василівна
2019
Prospects for the use of membrane technologies for the processing of dairy raw materials
Deynichenko, Gregory
;
Guzenko, Vasiliy
;
Dmytrevskyi, Dmytro
;
Tsvirkun, Ludmila
;
Kravchenko, Tamara
2019
Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворювальні властивості розчинів желатину
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Боковець, Сергій Петрович
2019
Гідролізати арабіноксилану кукурудзи як чинник впливу на активність папаїну
Черно, Наталія Кирилівна
;
Озоліна, Софія Олександрівна
;
Битка, Тетяна Вікторівна
Discover
Author
2
Большакова, Вікторія Анатоліївна
2
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
2
Летута, Тетяна Миколаївна
2
Лосєва, Світлана Михайлівна
2
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
2
Павлюк, Раїса Юріївна
2
Погарська, Вікторія Вадимівна
1
Andreeva, Svetlana
1
Chekanov, Mykola
1
Deynichenko, Gregory
.
next >
Subject
2
bacteria
2
cryomechanochemistry
2
fungi
2
storage
2
бактерії
2
гриби
2
зберігання
2
криомеханохимия
2
кріомеханохімія
1
accumulated iodine
.
next >
Has File(s)
18
true