Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29770
Title: Експериментальне порівняння методів вимірювання рівня гармонійних складових сигналу напруги промислової мережі Красноградського району Харківської області
Other Titles: Экспериментальное сравнение методов измерения уровня гармонических составляющих сигнала напряжения промышленной сети Красноградского района Харьковской области
Experimental comparison of harmonic distortion measuring methods of the voltage in Kharkov region industrial network
Authors: Гриб, О. Г.
Жданов, Р. В.
Гапон, Д. А.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Гриб О. Г. , Жданов Р. В. , Гапон Д. А. Експериментальне порівняння методів вимірювання рівня гармонійних складових сигналу напруги промислової мережі Красноградського району Харківської області. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Технічні науки. Вип. 153 "Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України". 2014. С. 90-92
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 153
Abstract: У статті наведено результати експериментальних замірів рівня гармонік в сигналі напруги методами на основі дискретного перетворення Фур’є та розробленим методом на базі методу найменших квадраті
В статье приведены результаты экспериментальных замеров уровня гармоник в сигнале напряжения методами на основе дискретного преобразования Фурье и разработанным методом на базе метода наименьших квадратов
The results of experimental measurements of harmonics in the voltage signal using methods based on the discrete Fourier transform and a method based on the method of least squares presented in this paper
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29770
Appears in Collections:Вип. 153: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№153_2014_31.pdf278.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.