Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29581
Название: | Агрохімічні та фізіологічні особливості формування продуктивності пшениці озимої |
Авторы: | Ольховський, Григорій Філатович |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Харків : Тім Пабліш Груп |
Библиографическое описание: | Ольховський Г. Ф. Агрохімічні та фізіологічні особливості формування продуктивності пшениці озимої: наук. вид. Харків: Тім Пабліш Груп, 2022. 113 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Головне завдання сільськогосподарського виробництва – щорічно вирощувати високі врожаї сільськогосподарських культур. Об’єкт досліджень – рослина, надзвичайно складна, саморегулююча система, процеси життєдіяльності якої можна зрозуміти лише беручи до уваги цілісність усього організму. За темою досліджень автор прагнув охопити весь період росту і розвитку пшениці озимої під впливом дії найважливішого фактору на врожай – добрив. Привернуто увагу щодо впливу добрив на розвиток рослин від початкових етапів органогенезу до закінчення періоду інтенсивного росту на формування урожаю. Уперше в Україні встановлено біологічні потреби культури в елементах мінерального живлення за врожайності зерна більше 6,0 т/га, що може бути використано для розрахунку системи удобрення культури. Показано роль окремих органів стебла в забезпеченні зернівок пластичними речовинами і елементами мінерального живлення, запропоновано детальний метод визначення структури врожаю. Наукову працю рекомендовано науковцям, агрономам і здобувачам вищої освіти агрономічних спеціальностей. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29581 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
mon_OL_KHOVS_KYY_2022.pdf | 1.73 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.