Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29581
Название: Агрохімічні та фізіологічні особливості формування продуктивності пшениці озимої
Авторы: Ольховський, Григорій Філатович
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків : Тім Пабліш Груп
Библиографическое описание: Ольховський Г. Ф. Агрохімічні та фізіологічні особливості формування продуктивності пшениці озимої: наук. вид. Харків: Тім Пабліш Груп, 2022. 113 с.
Краткий осмотр (реферат): Головне завдання сільськогосподарського виробництва – щорічно вирощувати високі врожаї сільськогосподарських культур. Об’єкт досліджень – рослина, надзвичайно складна, саморегулююча система, процеси життєдіяльності якої можна зрозуміти лише беручи до уваги цілісність усього організму. За темою досліджень автор прагнув охопити весь період росту і розвитку пшениці озимої під впливом дії найважливішого фактору на врожай – добрив. Привернуто увагу щодо впливу добрив на розвиток рослин від початкових етапів органогенезу до закінчення періоду інтенсивного росту на формування урожаю. Уперше в Україні встановлено біологічні потреби культури в елементах мінерального живлення за врожайності зерна більше 6,0 т/га, що може бути використано для розрахунку системи удобрення культури. Показано роль окремих органів стебла в забезпеченні зернівок пластичними речовинами і елементами мінерального живлення, запропоновано детальний метод визначення структури врожаю. Наукову працю рекомендовано науковцям, агрономам і здобувачам вищої освіти агрономічних спеціальностей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29581
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
mon_OL_KHOVS_KYY_2022.pdf1.73 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.