Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29415
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛьовшина, Людмила Дмитрівна-
dc.date.accessioned2023-04-07T16:57:54Z-
dc.date.available2023-04-07T16:57:54Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЛьовшина Л.Д. Веб-сайт Наукової бібліотеки Харківського державного університету харчування та торгівлі: технологічні аспекти створення. Шлях бібліотеки в онлайнове інформаційне суспільство : наук.-практ. семінар, 24 квітня 2014 р. : [матеріали] / редкол. : Л. Д. Льовшина [та ін.]. Харків : ХДУХТ, 2014. С. 26-29.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29415-
dc.description.abstractРозгянуто етапи створення веб-сайту Наукової бібліотеки Харківського державного університету харчування та торгівлі.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectвеб-сайтuk_UA
dc.subjectнаукова бібліотекаuk_UA
dc.subjectХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectwebsiteuk_UA
dc.subjectscientific libraryuk_UA
dc.subjectKharkiv State University of Food Technology and Tradeuk_UA
dc.subjectвеб-сайтuk_UA
dc.subjectнаучная библиотекаuk_UA
dc.subjectХарьковский государственный университет питания и торговлиuk_UA
dc.titleВеб-сайт Наукової бібліотеки Харківського державного університету харчування та торгівлі: технологічні аспекти створенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Шлях бібліотеки в онлайнове інформаційне суспільство

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
lovshina_shlyah_biblioteki_v_onlajnove_informacijne_suspilstvo_2014_26_29.pdf125.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.