Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29415
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Льовшина, Людмила Дмитрівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-07T16:57:54Z | - |
dc.date.available | 2023-04-07T16:57:54Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Льовшина Л.Д. Веб-сайт Наукової бібліотеки Харківського державного університету харчування та торгівлі: технологічні аспекти створення. Шлях бібліотеки в онлайнове інформаційне суспільство : наук.-практ. семінар, 24 квітня 2014 р. : [матеріали] / редкол. : Л. Д. Льовшина [та ін.]. Харків : ХДУХТ, 2014. С. 26-29. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29415 | - |
dc.description.abstract | Розгянуто етапи створення веб-сайту Наукової бібліотеки Харківського державного університету харчування та торгівлі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | веб-сайт | uk_UA |
dc.subject | наукова бібліотека | uk_UA |
dc.subject | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | website | uk_UA |
dc.subject | scientific library | uk_UA |
dc.subject | Kharkiv State University of Food Technology and Trade | uk_UA |
dc.subject | веб-сайт | uk_UA |
dc.subject | научная библиотека | uk_UA |
dc.subject | Харьковский государственный университет питания и торговли | uk_UA |
dc.title | Веб-сайт Наукової бібліотеки Харківського державного університету харчування та торгівлі: технологічні аспекти створення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Шлях бібліотеки в онлайнове інформаційне суспільство |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
lovshina_shlyah_biblioteki_v_onlajnove_informacijne_suspilstvo_2014_26_29.pdf | 125.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.