Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29172
Title: Управління інформаційно-аналітичною діяльністю бібліотеки в умовах інноваційних змін
Authors: Ніколаєнко, Наталія Миколаївна
Рибальченко, Олена Миколаївна
Keywords: управління;інформаційно-аналітична діяльність;бібліотека;інноваційні зміни;management;information and analytical activity;library;innovative changes;управление;информационно-аналитическая деятельность;библиотека;инновационные изменения
Issue Date: 2015
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Ніколаєнко Н.М., Рибальченко О.М. Управління інформаційно-аналітичною діяльністю бібліотеки в умовах інноваційних змін. Бібліотека і користувач у сучасному інформаційному середовищі : наук.-практ. конференція, 17 квітня 2015 р. : [матеріали] / редкол. : Л. Д. Льовшина [та ін.]. Х. : ХДУХТ, 2015. С. 52-56.
Abstract: Наголошено на тому, що в даний час реальні потреби користувачів в інформаційно-аналітичній підтримці чітко окреслилися: їм потрібні інформаційні продукти, що містять не тільки окремі інформаційні видання або дані, але й аналітичні висновки та прогнози, які дають можливість приймати кваліфіковані рішення. Висвітлено досвід Наукової бібліотеки Української інженерно-педагогічної академії (НБ УІПА), яка у своїй діяльності приєдналася до вузівської стратегії з підвищення показників УІПА в міжнародних рейтингах (Webometrics, Scopus, Google Scholar) та просуванню наукового надбання УІПА в національні та світові науково-інформаційні системи.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29172
Appears in Collections:Бібліотека і користувач у сучасному інформаційному середовищі



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.