Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29169
Title: Інформаційно-аналітичний супровід бібліотеками освітньої підсистеми суспільства
Authors: Кобєлєв, Олексій Миколайович
Keywords: інформаційно-аналітичний супровід;бібліотеки;освітня підсистема;суспільство;information and analytical support;libraries;educational subsystem;society;информационно-аналитическое сопровождение;библиотеки;образовательная подсистема;общество
Issue Date: 2015
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кобєлєв О.М. Інформаційно-аналітичний супровід бібліотеками освітньої підсистеми суспільства. Бібліотека і користувач у сучасному інформаційному середовищі : наук.-практ. конференція, 17 квітня 2015 р. : [матеріали] / редкол. : Л. Д. Льовшина [та ін.]. Х. : ХДУХТ, 2015. С. 44-49.
Abstract: У статті наголошено на актуальності дослідження, яка зумовлена тим, що бібліотека має стати важливим елементом в інформаційно-аналітичній інфраструктурі суспільства, що створюється. Для цього бібліотечна установа має необхідні ресурси, можливості та досвід роботи з інформацією. Це, з одного боку, дозволить оптимізувати інформаційно-аналітичне забезпечення різних суспільних підсистем, а з іншого – довести суспільству доцільність існування розвинутої і модернізованої системи бібліотек. Освітня підсистема суспільства при цьому посідає одне з пріоритетних місць, як з точки зору значення для України, так і щодо рівня бібліотечно-інформаційного забезпечення.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29169
Appears in Collections:Бібліотека і користувач у сучасному інформаційному середовищі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kobyelyev_biblioteka_i_koristuvach_u_suchasnomu_informacijnomu_seredovishi_2015_44_49.pdf251.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.