Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування
2020
№6
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-11-15
Визначення ступеня свіжості м’яса равликів за вмістом ферменту редуктази
Яценко, І. В.
;
Забарна, І. В.
;
Богатко, Н. М.
;
Родіонова, К. О.
;
Бусол, Л. В.
;
Богатирьова, А. М.
;
Ткачук, С. А.
;
Бородін, Ю. М.
2020-11-15
Жирнокислотний склад м’яса забійних тварин за оброблення мийно-дезінфікуючими засобами
Богатко, Н. М.
Discover
Author
1
Богатирьова, А. М.
1
Бородін, Ю. М.
1
Бусол, Л. В.
1
Забарна, І. В.
1
Родіонова, К. О.
1
Ткачук, С. А.
1
Яценко, І. В.
Subject
1
beef
1
detergents and disinfectants
1
enzyme reductase
1
express methods
1
falsification
1
fatty acids
1
goat meat
1
level of freshness
1
mutton
1
pork
.
next >
Date issued
2
2020
Has File(s)
2
true