Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28822
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чаговець, В. В. | - |
dc.contributor.author | Чаговець, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Діденко, А. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-01T13:27:42Z | - |
dc.date.available | 2023-04-01T13:27:42Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Чаговець В. В., Чаговець Л. О., Діденко А. С. Регіональний підхід до розвитку бізнесу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 276-277 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28822 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Управління розвитком бізнесу;Секція 16 | - |
dc.title | Регіональний підхід до розвитку бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t2_15.05.19-276-277.pdf | 135.46 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.