Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28822
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧаговець, В. В.-
dc.contributor.authorЧаговець, Л. О.-
dc.contributor.authorДіденко, А. С.-
dc.date.accessioned2023-04-01T13:27:42Z-
dc.date.available2023-04-01T13:27:42Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationЧаговець В. В., Чаговець Л. О., Діденко А. С. Регіональний підхід до розвитку бізнесу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 276-277uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28822-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління розвитком бізнесу;Секція 16-
dc.titleРегіональний підхід до розвитку бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-276-277.pdf135.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.