Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28815
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКруглова, О. А.-
dc.contributor.authorОлім, В. О.-
dc.date.accessioned2023-04-01T13:16:05Z-
dc.date.available2023-04-01T13:16:05Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationКруглова О. А., Олім В. О. Корпоративне управління: сутність і тенденції розвитку в Україні. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 264-265uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28815-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління розвитком бізнесу;Секція 16-
dc.titleКорпоративне управління: сутність і тенденції розвитку в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-264-265.pdf137.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.