Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28814
Title: Методичний інструментарій бюджетування на торговельному підприємстві
Authors: Козуб, С. О.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Козуб С. О. Методичний інструментарій бюджетування на торговельному підприємстві. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 262-263
Series/Report no.: Управління розвитком бізнесу;Секція 16
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28814
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-262-263.pdf135.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.