Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28809
Title: Аспекти вдосконалення соціальної відповідальності бізнесу в українському національному просторі
Authors: Юрченко, Л. І.
Міносян, А. С.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Юрченко Л. І., Міносян А. С. Аспекти вдосконалення соціальної відповідальності бізнесу в українському національному просторі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 251-252
Series/Report no.: Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28809
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-251-252.pdf140.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.