Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28672
Title: Академічна доброчесність — запорука якісної освіти
Authors: Семененко, Лариса Петрівна
Keywords: академічна доброчесність;освіта;самоучіння;учитель;плагіат;академічне шахрайство;наукова бібліотека;academic integrity;education;self-education;teacher;plagiarism;academic fraud;scientific library;академическая добропорядочность;образование;самообразование;учитель;плагиат;академическое мошенничество;научная библиотека
Issue Date: 2016
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Семененко Л.П. Академічна доброчесність — запорука якісної освіти. Роль бібліотеки у створенні когнітивного ресурсу суспільства знань : технології, освіта, наука [Електронний ресурс] : збірник наукових праць / ред кол. Л. Г. Бакуменко [та ін]. Х.: ХДУХТ, 2016. С. 146-151.
Abstract: Розглянуто питання якості освіти через впровадження принципів академічної доброчесності та створення середовища відповідальності та чесності. Наголошено на тому, що академічне шахрайство має бути вилучено із норм суспільних відносин. Кожен учень має зустріти свого Учителя, який володіє педагогічною культурою, дбає про гармонійний розвиток емоційного, духовного та інтелектуального початку, прагне до істини, добра, краси. Маємо разом формувати академічну культуру як певний стиль життя і поведінки на усіх її рівнях: загальному, профільно-професійному, корпоративному та індивідуальному. До реалізації Проекту сприяння академічній доброчесності мають долучитися і бібліотеки.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28672
Appears in Collections:Роль бібліотеки у створенні когнітивного ресурсу суспільства знань: технології, освіта, наука

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
semenenko_rol_biblioteki_u_stvorenni_kognitivnogo_resursu_suspilstva_znan_2016_146_151.pdf614.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.