Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28581
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКостюк, О. И.-
dc.contributor.authorГришкевич, А. А.-
dc.date.accessioned2023-03-29T05:23:41Z-
dc.date.available2023-03-29T05:23:41Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКостюк О. И. , Гришкевич А. А. Способ удаления продуктов резания с поверхности шлифовальной ленты во время ее работы. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 155 «Інноваційні технології деревообробної промисловості та механізації процесів у лісовому комплексі». 2014. С. 44-48uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28581-
dc.description.abstractСтатья посвящена особенностям обработки древесины методом шлифования. Предлагается способ по удалению продуктов резания с широколенточной шлифовальной ленты во время ее работыuk_UA
dc.description.abstractArticle is devoted to features of processing of wood by a grinding method. The way on removal of products of cutting from a wide tapes sanding belt during its work is offereduk_UA
dc.description.abstractСтаття присвячена особливостям обробки деревини методом шліфування. Пропонуеться спосіб по видаленню продуктів різання з широколенточной шліфувальної стрічки під час їх роботиuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 155-
dc.titleСпособ удаления продуктов резания с поверхности шлифовальной ленты во время ее работыuk_UA
dc.title.alternativeThe way of removal of products of cutting from a surface of a sanding belt during its workuk_UA
dc.title.alternativeСпосіб видалення продуктів різання з поверхні шліфувальної стрічки під час їх роботиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вип. 155: Інноваційні технології деревообробної промисловості та механізації процесів у лісовому комплексі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№155_2014_9.pdf1.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.