Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28569
Title: Інформаційно-аналітична діяльність бібліотек і система управління знаннями
Authors: Кобєлєв, Олексій Миколайович
Keywords: інформаційно-аналітична діяльність;управління знаннями;бібліотека;система соціальних комунікацій;організаційно-функціональна трансформація;information and analytical activity;management of knowledge;system of social communications;organizational and functional transformation;информационно-аналитическая деятельность;управления знаниями;библиотека;система социальных коммуникаций;организационно-функциональная трансформация
Issue Date: 2016
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кобєлєв О.М. Інформаційно-аналітична діяльність бібліотек і система управління знаннями. Роль бібліотеки у створенні когнітивного ресурсу суспільства знань : технології, освіта, наука [Електронний ресурс] : збірник наукових праць / ред кол. Л. Г. Бакуменко [та ін]. Х.: ХДУХТ, 2016. С. 82-87.
Abstract: У статті бібліотека, яка має стати важливим елементом в інформаційно-аналітичній інфраструктурі суспільства, що створюється, для чого вона має необхідні ресурси, можливості та досвід роботи з інформацією, розглядається у контексті визначення основних напрямів організаційно-функціональних трансформацій системи соціальних комунікацій як фактора розвитку інформаційно-аналітичної діяльності у бібліотеках.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28569
Appears in Collections:Роль бібліотеки у створенні когнітивного ресурсу суспільства знань: технології, освіта, наука

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kobyelyev_rol_biblioteki_u_stvorenni_kognitivnogo_resursu_suspilstva_znan_2016_82_87.pdf585.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.