Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28562
Title: Співпраця українських бібліотек в інформаційному суспільстві (до питання інновацій)
Authors: Клименко, Оксана Зіновіївна
Keywords: інформаційне суспільство;інформаційні ресурси;бібліотека;співпраця;інтеграція;партнерство;кооперація;координація;консолідація;information society;information resources;library cooperation;integration;partnership;cooperation;coordination;consolidation;информационное общество;информационные ресурсы;библиотека;сотрудничество;интеграция;партнерство;кооперация;координация;консолидация
Issue Date: 2016
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Клименко О.З. Співпраця українських бібліотек в інформаційному суспільстві (до питання інновацій). Роль бібліотеки у створенні когнітивного ресурсу суспільства знань : технології, освіта, наука [Електронний ресурс] : збірник наукових праць / ред кол. Л. Г. Бакуменко [та ін]. Х.: ХДУХТ, 2016. С. 78-81.
Abstract: Акцентовано увагу на співпраці українських бібліотек в інформаційному суспільстві. Наголошено на тому, що переломним моментом модернізації вітчизняної бібліотечно-інформаційної сфери загалом та еволюції стратегічної місії сучасної бібліотеки – інтелектуальної скарбниці для теперішнього і майбутнього поколінь – має стати активне запровадження усього спектру інновацій у співпраці з інформаційними центрами, науковими установами, музеями, архівами, вишами та іншими зацікавленими учасниками науково-інформаційних комунікацій для ефективного формування національного інформаційного простору з метою успішної інтеграції у світовий культурний простір.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28562
Appears in Collections:Роль бібліотеки у створенні когнітивного ресурсу суспільства знань: технології, освіта, наука

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
klimenko_rol_biblioteki_u_stvorenni_kognitivnogo_resursu_suspilstva_znan_2016_78_81.pdf574.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.