Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28517
Title: | Обгрунтування технології післязбиральної обробки насіння ріпаку на основі результатів дослідженнь його якості під час збирання |
Other Titles: | Обоснование технологии послеуборочной обработки семян рапса на основе результатов исследования его качества во время уборки Rationale for technology postharvest treatment of rapeseed based its findings as during assembly |
Authors: | Швець, О. П. Щур, Т. Г. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Швець О. П. , Щур Т. Г. Обгрунтування технології післязбиральної обробки насіння ріпаку на основі результатів дослідженнь його якості під час збирання. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства присвячений 85-річчю університету. Вип. 157 «Технічні системи і технології тваринництва». 2015. С. 215-222 |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка присв. 85-річчю ун-ту;№ 157 |
Abstract: | В роботі наведено результати досліджень якості насіння ріпаку під час його збирання. На підставі результатів досліджень сформовано рекомендації щодо вибору технології післязбиральної обробки насіння та машин, які в ній використовуються В работе приведены результаты исследований качества семян рапса во время его уборки. На основании результатов исследований сформированы рекомендации по выбору технологии послеуборочной обработки семян и машин, которые в ней используются The paper studies the quality of rape during the harvest . Based on research carried out recommendations on the choice of technology postharvest treatment of seeds and machines that it uses |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28517 |
Appears in Collections: | Випуск 157: Технічні системи і технології тваринництва. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№157_2015_39.pdf | 778.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.