Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28514
Title: Development of equipment for the production line of pectin products from citrus residues
Authors: Abdalkreem, Hatim Zgheel
Guzenko, Vasiliy
Kolesnyk, Alina
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Abdalkreem H. Z., Guzenko V., Kolesnyk A. Development of equipment for the production line of pectin products from citrus residues. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 24-25
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28514
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_24-25.pdf101.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.