Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28499
Title: Підвищення ефективності роботи вовчків шляхом узгодження подачі та процесу подрібнення сировини
Authors: Осипенко, Василь Іванович
Філімонов, Сергій Олександрович
Філімонова, Надія Вікторівна
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Осипенко В. І., Філімонов С. О., Філімонова Н. В. Підвищення ефективності роботи вовчків шляхом узгодження подачі та процесу подрібнення сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 279-280.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28499
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_279-280.pdf156.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.