Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28474
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBorysova, Alina-
dc.contributor.authorGuzenko, Vasiliy-
dc.contributor.authorMalaman, Hamid-
dc.date.accessioned2023-03-28T11:08:03Z-
dc.date.available2023-03-28T11:08:03Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationBorysova A., Guzenko V., Malaman H. Choice of technical equipment for manufactureing extracts from citrus residues. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 26-27.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28474-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleChoice of technical equipment for manufactureing extracts from citrus residuesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_26-27.pdf52.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.