Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28394
Title: Analysis of the market of sauces production and consumption in the world and Ukraine
Authors: Burinov, D.
Chervonyi, V.
Arkhypova, Victoria
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Burinov D., Chervonyi V., Arkhypova V. Analysis of the market of sauces production and consumption in the world and Ukraine. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 131-132.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28394
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_131-132.pdf58.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.