Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28393
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDeynichenko, Gregory-
dc.contributor.authorGuzenko, Vasiliy-
dc.contributor.authorMischenko, V.-
dc.date.accessioned2023-03-27T16:26:59Z-
dc.date.available2023-03-27T16:26:59Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationDeynichenko G., Guzenko V., Mischenko V. Process of water treatment in the manufacturing tea extracts. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 141-142.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28393-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleProcess of water treatment in the manufacturing tea extractsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_141-142.pdf126.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.