Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28388
Title: Методи збільшення тривалості зберігання сухих харчових продуктів
Authors: Омельченко, Олександр Володимирович
Клюєв, Д.Ю.
Островчук, О.О.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Омельченко О. В., Клюєв Д. Ю., Островчук О. О. Методи збільшення тривалості зберігання сухих харчових продуктів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 277-278.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28388
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_277-278.pdf95.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.