Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2830
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кириченко, Р. В. | - |
dc.contributor.author | Євфіменко, Ю. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-07T09:03:48Z | - |
dc.date.available | 2022-07-07T09:03:48Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Кириченко Р. В., Євфіменко Ю. С., Кісіль І. В., Проскуріна О. В. Вплив елементів експериментального комбінованого сошника на утворення борозни. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 550-551 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2830 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Вплив елементів експериментального комбінованого сошника на утворення борозни | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-550-551.pdf | 288.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.