Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2830
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКириченко, Р. В.-
dc.contributor.authorЄвфіменко, Ю. С.-
dc.date.accessioned2022-07-07T09:03:48Z-
dc.date.available2022-07-07T09:03:48Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКириченко Р. В., Євфіменко Ю. С., Кісіль І. В., Проскуріна О. В. Вплив елементів експериментального комбінованого сошника на утворення борозни. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 550-551 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2830-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВплив елементів експериментального комбінованого сошника на утворення борозниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-550-551.pdf288.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.