Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28199
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛяшенко, Г. А.-
dc.contributor.authorКурченко, Я. Г.-
dc.contributor.authorИванова, О. П.-
dc.date.accessioned2023-03-25T06:06:52Z-
dc.date.available2023-03-25T06:06:52Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЛяшенко Г. А. , Курченко Я. Г. , Иванова О. П. Подход к определению температуры тканей организма при экспресс-диагностике травматических состояний. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. вип. 156 «Технічні науки» «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2015. С. 588-592uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28199-
dc.description.abstractВ статье рассматривается подход к диагностике патологических состояний при помощи радиометрического контроля температуры биологических тканейuk_UA
dc.description.abstractУ статті розглядається підхід до діагностики патологічних станів за допомогою радіометричного контролю температури біологічних тканинuk_UA
dc.description.abstractThe article discusses the approach to the diagnosis of pathological conditions using radiometric temperature monitoring of biological tissuesuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 156-
dc.titleПодход к определению температуры тканей организма при экспресс-диагностике травматических состоянийuk_UA
dc.title.alternativeПідхід до визначення температури тканин організму при експрес-діагностиці травматичних станівuk_UA
dc.title.alternativeApproach for determination of tissue temperature of the organism in express-diagnosis of injury stateuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 156: Механізація сільськогосподарського виробництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№156_2015_91.pdf397.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.